Wat is de FOONY?

126427_962_1105622427943-foonyDe FOONY is een speciaal voor jonge kinderen ontwikkelde telefoon. Het toestel heeft geen beeldscherm of toetsenbord, maar wordt met slechts drie knoppen bediend door het jonge kind.

Snel in contact met papa en mama
Met de FOONY kan het kind binnen één druk op de knop telefonisch contact krijgen met vijf contactpersonen, die in kunnen worden geprogrammeerd door de ouders van het kind. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ten alle tijden in contact komen met papa, mama, oma, de buurvrouw of de juf.

Vijf voorgeprogrammeerde nummers
Het toestel ziet er uit als een beestje en is technisch zo gemaakt dat het aan alle eisen van zowel de kinderen als de ouders voldoet. Zo kan het kind alleen bellen en gebeld worden, niet sms-en en geen andere nummers bellen dan de vijf voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Wanneer het kind gebeld wordt, kan het aan de lichtjes zien wie er contact opneemt. Wanneer het een vreemd nummer betreft, krijgt het kind hier een melding van.

Prepaid
De FOONY werkt in principe hetzelfde als een prepaid telefoon. Wanneer de FOONY wordt aangeschaft voor € 69,95, ontvangt de koper een prepaid kaart van KPN (een betrouwbaar netwerk), een oplader, een gratis originele FOONY headset en beltegoed tot maximaal € 32,-.