feb 5, 2013

Posted by in Foony blog | 0 Comments

Trend: hang je gezinsfoto levensgroot aan de muur

Trend: hang je gezinsfoto levensgroot aan de muur

Je kinderen wil je natuurlijk altijd dichtbij je hebben. Dat is ook een van de redenen waarom de FOONY zo belangrijk is. Maar er zijn meer manieren om ervoor te zorgen dat je jouw dierbaren altijd in de buurt hebt.

De laatste jaren is het steeds makkelijker en goedkoper te worden om foto’s heel groot af te laten drukken. Bijvoorbeeld op plexiglas of canvas. Vooral die laatste vorm is erg populair en betaalbaar. Veel mensen laten wel eens een foto maken van hun kinderen, of van het hele gezin. Deze foto’s zijn vervolgens makkelijk af te laten drukken op doek.

Het enige dat je hoeft te doen, is naar een website gaan die deze dienst aanbiedt, en de foto digitaal aan te leveren. Een paar dagen later heb je hem vaak al in huis. Zoals je op de foto’s ziet, is het mogelijk om foto’s levensgroot (en groter) af te laten drukken, zolang de kwaliteit maar goed is. Op die manier heb je jouw familie altijd om je heen!

Of je foto’s ook zo bijzonder als onderstaande zal zijn, is niet te zeggen. Meer over het verhaal achter deze foto vind je hier.

382946_574138265946664_1987717310_n

Reacties zijn gesloten.