Andere kindertelefoons

De FOONY is niet de enige telefoon die speciaal voor kinderen is gemaakt. Er zijn nog twee andere telefoons ontwikkeld voor jonge kinderen. Op deze pagina lees je informatie over de Buddy Bear en de Easy5.

news_3125_1Buddy Bear
De Buddy Bear is geschikt voor kinderen van vier tot negen jaar. Net als de FOONY heeft de Buddy Bear geen scherm en is het al net zo aaibaar en vrolijk gekleurd. Met de Buddy Bear kan de gebruiker slechts vier voorgeprogrammeerde nummers kiezen, ten opzichte van vijf op de FOONY. Ook dit mobieltje kan gesprekken aannemen. Naast bellen en gebeld worden is deze telefoon ook geschikt als babyfoon. Wanneer de ouder een sms naar de telefoon stuurt, belt hij terug zonder dat het kind dit merkt. Op deze manier kan de ouder horen wat zijn/haar kind uitspookt. Buddy Bear kost vijf euro per maand.

 

 

EASY5RedEasy5
De laatste kindertelefoon is de Easy5 van Yiggers. Dit toestel is een stuk duurder dan de FOONY, namelijk € 95,-. Dat is ruim 25 euro meer dan de FOONY. Qua functies lijken de toestellen redelijk op elkaar. De Easy5 heeft vijf toetsen en daardoor kan het kind alleen de voorgeprogrammeerde nummers bellen. Sms-en is niet mogelijk.